electrostress / electrosmog

 

Elektrostress en de gevolgen voor je gezondheid
Electromagnetische straling kan oa het volgende veroorzaken:

- Overprikkeling van de hersenen en het zenuwgestel
- Verzwakking bloedhersenbarriere, dus kans op meer gifstoffen in de hersenen
- Samenklontering van bloedcellen, dus stroperig bloed
- Verzwakking van het immuunsysteem
- Vermindering van de vruchtbaarheid
- Vermoeidheid en duizeligheid
- Verhoging bloeddruk
- Verhoogde kans op hartritmestoornissen
- Bij bomen sterfte van bladeren, afwijkingen aan de bast

Electrostress gevaren worden net zo stellig ontkend als voorheen de gevaren van BPA (stof in plastic), Benzeen, Asbest, Roken etc etc. De industrie zal de risico's tot de laatste snik blijven ontkennen (maar dekt zich in met waarschuwingen in de handleiding van je toestel) en het aantal zieken zal als gevolg van deze nieuwe milieuvervuiling alleen maar toenemen. Stress maakt je ziek, electrostress dus ook. En iedereen wordt er ongevraagd aan blootgesteld, ook de mensen die niet bellen of draadloos internetten.  Het is schandalig dat onze overheid toestaat dat er zware telecommasten worden geplaatst in de directe omgeving van scholen, ziekenhuizen, seniorenflats waardoor veel kwetsbare kinderen, ouderen en zieken dag en nacht worden blootgesteld aan de continue immuunverstorende electrostress signalen.

Deze site zal wereldwijd het nieuws gaan volgen op dit gebied en zal hopelijk meewerken aan het groeien van bewustzijn mbt de risico's van electrostress en de schadelijke gevolgen op de lange termijn. .

Vage klachten? Electrostress is een nieuwe vorm van stress met alle gevolgen van dien. Met name hooggevoelige mensen zullen hier last van kunnen hebben. In Zweden is dat 1 op de 30 mensen, werkelijk aantal zal hoger liggen maar niet iedereen zal de relatie kennen tussen zijn/haar klachten en de blootstelling aan electrostress.

Mik die DECT telefoon er dus uit, gebruik je GSM alleen voor korte gesprekken, gebruik je router met kabels ipv draadloos en zet hem evt op een timer zodat je 's nachts echt rust krijgt. Electrostress blijft je lichaamscellen (over)prikkelen dus zul je minder vast slapen en meer geprikkeld zijn. 10% van de mensen wordt er juist hyper van terwijl 90% van de mensen er juist moe van worden.

Wij zijn op zoek naar verhalen van ervaringsdeskundigen die door electrostress ziek zijn geworden, je kunt je verhaal emailen via deze link

 


 

 


Meer nieuws?
Klik hier


- Zembla uitzending 

 


View My Stats

Webdesign : Ron Fonteine